Het ontstaan van BuildEye: een authentiek verhaal

Jeroen wilde z’n keuken renoveren, wat 4 weken zou duren. 4 máánden later waren de werken nog steeds niet afgerond. Hoe was het mogelijk dat hij als klant zo weinig inzicht had in wat er in zijn eigen woning gebeurde én waarvoor hij zoveel geld betaalde?

Ook Jori stond vaak met de handen in het haar te kijken naar de bouw van z’n nieuwe woning. Wat mocht hij verwachten van z’n aannemer? Zo ontstond de module Planning en Klantenbegeleiding in BuildEye in 2016.

Jeroen is nog steeds bestuurder van BuildEye. Jori staat in voor de juridische en financiële zaken.

 

Annemie is 10 jaar EPB-verslaggever geweest. De tijd die gespendeerd werd aan effectieve berekeningen, metingen of studies was helaas beperkt. Een groot deel van de job bestaat uit communicatie: documenten opvragen, nog eens opvragen, verslagen delen met anderen, nog eens delen, enzovoort. De drang naar het afslanken van de communicatiestroom werd in 2017 de basis van de modules EPB, veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving en luchtdichtheidstest in EPBonline.

 

2021 is het jaar waarin BuildEye en EPBonline als één platform naar buiten komen. De naam “BuildEye” blijft behouden. Annemie staat in voor de business development en is product manager.

BuildEye is dus een platform dat gebouwd werd vanuit persoonlijke ervaring in de bouwsector. Het beantwoordt precies aan de noden van een studiebureau of bouwbedrijf. Door de wirwar aan communicatie te ondervangen, kan de dienstverlener zich toespitsen op z’n eigenlijke job. 

 

 

Bent u hier ook van overtuigd? Vraag hier uw demo aan.