Betrokken en ontzorgde klanten door transparante communicatie 🤗

 

Woningbouw Verelst draagt als missie om klanten te ontzorgen en betrokkenheid te garanderen tijdens het bouwtraject. Zo bouwt Verelst een nieuwe “thuis” voor zijn klanten. Deze betrokkenheid en ontzorging wordt gerealiseerd door transparante communicatie. Zo is de klant elke moment op de hoogte hoe de werken vorderen en wat men nog mag verwachten.

Het concept STAPP20 van Woningbouw Verelst is daarbij dé oplossing: via de app BuildEye kan de klant de 20 stappen volgen die nodig zijn om een woning te bouwen. Opvallend hierbij is dat er al 10 stappen worden gezet voor de werken op de bouwplaats aanvatten. Op deze manier worden klanten intensief begeleid en ontzorgd tijdens het voorbereidingstraject.

BuildEye werkt ook interne samenwerking in de hand. Het aantal mails tussen collega’s is fel verminderd, communicatie is meer performant.

Hoe de meerwaarde van BuildEye voor Woningbouw Verelst het beste uitgedrukt wordt? Dat is in transparantie. Als gevolg daarvan is de klanttevredenheid groter én kan er tussen de verschillende afdelingen beter samengewerkt worden.

Kortom: bij Woningbouw Verelst staan kwaliteit en klantgerichtheid centraal, wat door het gebruik van BuildEye extra onderstreept wordt.

 

Hoe het voor u werkt? Contacteer ons voor een demo!