Structuur en overzicht in studies en metingen van alle werven

Xenadvies is een studiebureau in de Kempen. Je kan er terecht voor EPB, veiligheidscoördinatie, luchtdichtheidsmetingen en ventilatieverslaggeving. Heldere communicatie met de klant dragen ze hoog in het vaandel.

Om deze studies en metingen te kunnen uitvoeren, zijn er veel bouwkundige en administratieve gegevens nodig. Deze moeten door de bouwheer of architect overgemaakt worden aan de dienstverlener(s). Steeds meer gegevens en documenten moeten aan steeds meer personen overhandigd worden. Zowel extern als intern tussen de verschillende dienstverleners onderling.

Om die reden werd EPBonline.com ontwikkeld. Het is een platform waar bouwheren, architecten en projectleiders van het studiebureau communiceren met elkaar, documenten verzamelen en EPB-gegevens uitwisselen. Dossiers hebben nauwelijks nog ontbrekende gegevens door het heldere inzicht in wat nodig is.

Sara Maeyninckx, zaakvoerder van Xenadvies, geeft aan dat de structuur en het overzicht in EPBonline belangrijk zijn voor de klant. Er gaan geen documenten meer verloren in een bodemloze mailbox. Tijdswinst is er dus voor alle partijen. Bovendien hebben bouwbedrijven en architectenkantoren via een dashboard inzicht in de status van alle studies op het platform.

Of communiceren met klanten via een platform eerder onpersoonlijk is? Integendeel! Als dienstverlener heb je steeds de mogelijkheid om een vriendelijk bericht te sturen aan de klant wanneer je bijvoorbeeld een document opgeladen hebt. 

EPBonline en BuildEye zijn gefuseerd in 2020. In het voorjaar van 2021 wordt de geïntegreerde versie van beide platformen gelanceerd.

 

Klinkt zo’n overzichtelijke samenwerking u als muziek in de oren? Neem vrijblijvend contact op met ons!