Team BuildEye

Zelfs in dit Corona-tijdperk werkt het BuildEye-team nauw samen. Afstand is geen issue, het is de nabijheid die telt! 😉

 

Need to know: 0smosis is een venture studio in de start-up village in Antwerpen. BuildEye komt hieruit voort en maakt gebruik van de expertise binnen het 0smosis-team. Talents are meant to be shared, isn’t it?

Ziehier de talenten die aan BuildEye werken. Let’s meet!

 

Jori is mede-oprichter van BuildEye en vandaag de ‘product owner’. Naast zijn expertise in het platform zelf, houdt Jori ook van het juridische kantje (#thankgod). Als 0smosis-man is het zijn taak om start-ups op te voeden tot ze op hun eigen pootjes kunnen staan. BuildEye is goed op weg!

#koffiepauze

 

Annemie is mede-oprichter van EPBonline, het communicatieplatform van Xenadvies dat geïntegreerd zal worden in BuildEye. Haar kennis van de bouwwereld en netwerk daarin opgebouwd, komen handig van pas! Binnen BuildEye neemt ze het dagelijkse management op zich.

#geenkroonweleenlampenkap

 

Arno is ingeschakeld als ’tech-king’. Deze vrolijke pasta-liefhebber stuurt het externe development team aan. Hij maakt de vertaalslag van “wat willen we ontwikkelen” naar “wat moet er technisch daarvoor gebeuren”.

#uniektalent

 

Caro van 0smosis is onze HR-queen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Caro heeft een neus voor het opbouwen en onderhouden van teams. Wist je dat ze alleen maar in roze potten kookt?

#zijheeftstijl

 

 

Mohamed heeft als stagiaire marketing van de AP Hogeschool Antwerpen zijn bijdrage gedaan aan het marketingplan van BuildEye. Hoe pakken we de sociale media aan? Wat kan er geperfectioneerd worden aan de website? Waardevolle input!

#topstagiaire

 

Caroline schakelt voor BuildEye haar paperassen-talent in. Post, abonnementen, bestellingen, posts op social media,… brengt ze met plezier én een glimlach in orde!

#zewileenzeemeerminworden

 

 

Ons BuildEye-team is nog niet helemaal compleet. Kom jij erbij?

https://www.0smosis.com/vacancy/full-stack-developer/